Ervaringen van cliënten

Maurien heeft me geholpen om meer in contact te komen met mijn gevoel. Ik zat vast in mijn hoofd en dat ratelde als het ware maar door. Ik kom veel meer voor mijn eigen wensen en verlangens op en durf mezelf meer te laten zien. Ik ben ook vriendelijker naar mezelf geworden. Els

Ik ben nog bezig op mijn pad om gewoon mijzelf te kunnen zijn, zonder oordelen. De begeleiding en hulp hierbij van Maurien is bijzonder en wonderbaarlijk. Zij laat mij kennis maken met mijn innerlijke kracht die diep verborgen ligt, weggestopt onder oude, vastgeroeste patronen. Dit doet zij op een liefdevolle, rustige manier met veel geduld maar ook haar duidelijkheid zorgt ervoor dat mijn eigen verantwoordelijkheid wordt aangesproken. Haar expertise, kracht en compassie maken haar voor mij een hele fijne en goede (therapeutische) coach. Mariska

Ik werd door Maurien uitgenodigd om te onderzoeken wat ik nu echt voelde en ervoer. Daar kwam ik zelf niet zo goed bij. Dat gaat nu veel makkelijker waardoor ik steeds beter mijn eigen weg leer te gaan. Ik ervaar meer plezier en zie nu dat ik nog beter mijn grenzen aan mag geven in plaats van mezelf terug te trekken en klein te maken. Ik kan steviger aanwezig blijven. Marijke