Even voorstellen
Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar wat mensen in het leven beweegt en hoe je vrij kunt blijven bewegen. Die vrije beweging, dat is voor mij vitaliteit. Vanuit die nieuwsgierigheid studeerde ik van alles. Het leven zelf bleek de beste leerschool. Ik heb in mijn loopbaan verschillende rollen ingevuld: therapeutisch begeleider, consultant, wetenschappelijk onderzoeker en manager. Altijd op zoek naar de beste oplossing voor een probleem, zoals veel hoogsensitieve mensen in het leven doen: zoeken naar de heilige graal. Als ik iets geleerd heb in mijn leven is het dat de beste oplossing niet bestaat. Er is steeds een nieuwe vraag en die daagt je uit een nieuwe oplossing te vinden. Dat maakt van het leven een avontuurlijke reis. Als je je daar aan kunt overgeven, heb je al veel vrije ruimte gewonnen.

Mensen helpen hun vrije staat en daarmee hun vitaliteit te (her)vinden is echt mijn passie. Het leven wordt er een stuk leuker en lichter van. Op zoek gaan naar je eigen weten, kracht en liefde is de mooiste reis die je kunt maken. Vanuit die bronnen ga je leven zoals je bent bedoeld.

Mijn professionele en maatschappelijke achtergrond
Op de universiteit ben ik geschoold in de sociale- en gedragswetenschappen. Ik heb daarna in mijn loopbaan verschillende rollen ingevuld. De begeleidingskant van het werk had altijd mijn passie. Daarom volgde ik bij de School voor Coaching een professionele coachopleiding. Omdat mijn werk steeds therapeutischer werd en er bij cliënten veel levensvragen speelden, ben ik me gaan verdiepen in de zielskant van coaching en begeleiding. Daar ligt ook mijn affiniteit. Bij het Centrum voor Zijnsoriëntatie volgde ik een vierjarige opleiding tot Zijnsgeoriënteerd therapeut. Mijn begeleiding wordt daardoor vanaf april 2020 als complementaire zorg ook vergoed door de zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de VIT (Vereniging van Integraal Therapeuten). Ik woon in Eerbeek op de Veluwe met mijn man, twee zonen en hond. Ik heb praktijk aan huis.