Mijn praktijk is gericht op mensen met klachten op het gebied stress, overspannenheid en burn-out. Ik zie vaak mensen met een hoogsensitieve persoonlijkheid. Je bent dan van nature sterk gericht op de buitenwereld. Vaak ongemerkt verlies je dan het contact met jezelf. Zeker als die buitenwereld dominant en veeleisend is. 

Langdurige stress en overspannenheid komt vrij veel voor en lijkt daarom bijna gewoon. Maar deze staat van zijn ondermijnt je levensvreugde en kan leiden tot ernstige fysieke en mentale klachten. Het is essentieel om stress te verminderen en op de juiste manier aandacht voor jezelf te leren hebben. Stilstaan bij jezelf en jezelf die aandacht gunnen is juist voor doordouwers niet makkelijk. Overspannen zijn geeft een gevoel van onbekwaamheid of wanhoop en dat is vaak de reden waarom je jezelf liever niet onder ogen komt. Herken je dat? Je gaat liever door tot je er bijna of helemaal aan onderdoor gaat.

Het klinkt misschien raar, maar soms is dat instorten het beste wat jou kan overkomen. Je ziel trekt namelijk al heel lang aan de noodrem maar krijgt jou maar niet tot stilstand. Een crisis is altijd een keuze: houd je vast aan de bekende weg of durf je een nieuwe stap te zetten?

In mijn praktijk bied ik je een plek waar je de ruimte krijgt jouw rust te hervinden en je te leren afstemmen op je innerlijke kompas in plaats van op de buitenwereld. Je switcht van voldoen aan alle eisen van buiten (=overleven) naar leven vanuit jouw kern. Zo vind je een koers in het leven die meer recht doet aan wie jij werkelijk bent. En dat brengt rust en nieuwe levenslust. Je oude ankers loslaten en je eigen stroom volgen is spannend maar ook helend. Als je je bevrijdt van wat je blokkeert en je eigen stroom durft te volgen, breng je jezelf meer tot bloei. En dat is precies wat de wereld nodig heeft!

Burn-out

(Hoog) Sensitief

Groepen

Werkwijze

Tarief en Proces

Ervaringen van cliënten

Sometimes when you lose your way,
you find YOURSELF.